Efore

Het Finse Efore is een wereldwijde producent van kritische noodstroomsystemen voor industriële toepassingen. Deze producent van gelijkstroomsystemen heeft naast het hoofdkantoor in Finland nog eigen vestigingen in Zweden, Amerika, China, Italië en Tunesië.  Voor de Nederlandse markt verzorgt Rivion, als officiële partner en distributeur, de verkoop en service van Efore gelijkrichters en omvormers.

Modulair en “natuurlijk gekoeld”

efore_369Met de innovatieve producten van Efore kunnen wij tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar modulaire en onderhoudsarme noodstroomoplossingen. Efore biedt de unieke combinatie van ‘modulair’ en ‘natuurlijke koeling’ (d.w.z. koeling zonder gebruik van ventilatoren). De modulaire oplossing betekent eenvoud en standaardisatie. Eenvoud omdat de systemen eenvoudig uit te breiden (redundantie), te onderhouden en te vervangen zijn. Standaardisatie omdat dezelfde modules kunnen worden toegepast bij verschillende systemen op andere locaties of in andere ruimtes.

Het feit dat de systemen geen ventilatoren nodig hebben, betekent bovendien dat er geen stof wordt aangezogen waardoor er minder vervuiling en storingen in de elektronica optreden en er dan ook minder onderhoud noodzakelijk is.

Samen met Efore is Rivion in staat een op maat gesneden gelijkstroomoplossing aan te bieden die een maximale betrouwbaarheid en prestatie combineert met minimale exploitatiekosten (TCO).